Slijmbeursontsteking heup

Over ons.

Duif Fysiotherapie staat voor transparante samenwerking met onze patiënten. Dit wil zeggen dat iedereen welkom is met welk klachtenbeeld dan ook, jong of oud. Wij gaan samen met u een behandelplan opstellen om uw klachten zo goed en snel als mogelijk te verhelpen. Bij ons in de praktijken hangt er een ontspannen sfeer waardoor iedereen zich snel thuis voelt, dit bevordert de laagdrempeligheid die wij voor ogen hebben.

Duif Fysiotherapie wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9 door 125 patiënten

Bekijk de volledige beoordeling hier

Samen uw doelen bereiken

Het team

Het team van Duif Fysiotherapie is gespecialiseerd in allerlei verschillende therapieën zoals manuele therapie, EPTE-therapie, Dryneedling, Echografie etc. Hierdoor kunnen wij de meeste klachtenbeelden behandelen en de patiënten doorverwijzen naar collega’s binnen de praktijken die weer ieder hun eigen specialisatie hebben waardoor de patiënt het beste geholpen wordt om haar of zijn doelen te bereiken.

Ons team

Meer dan 40 jaar ervaring

Duif Fysiotherapie bestaat meer dan 40 jaar. Hierdoor hebben wij veel expertise en ervaring opgebouwd waardoor we op bijna alle klachtenbeelden een op maat gemaakt behandelplan kunnen presenteren. Daarnaast werken wij heel nauw samen met de huisartsen in de regio waardoor het patiënten overleg snel en efficiënt verloopt.

Meer dan 40 jaar expertise
Transparant
Professioneel team
Brede specialisatie

Neem contact op

Contact?

Mocht u nog vragen hebben over ons team, hoe wij te werk gaan of over onze specialisaties, u kunt bij ons altijd even langskomen of ons direct bellen want wij staan altijd voor u klaar.

Bel Duif Fysiotherapie
Maak een afspraak