Wie zijn wij?

Een team. Een taak.

Het gedreven en professionele team van Duif Fysiotherapie bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke therapeuten. Dagelijks staan wij voor u klaar om uw klachten te verhelpen in één van onze praktijken. Benieuwd naar ons team en de specialisaties van ons team?

Lees dan verder.

“Leuk en uitdagend om met het gehele team een mooie en gezellig sfeer te creëren.

Ik ben in 2015 afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie Thim van der Laan in Nieuwegein. Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest bij verschillende praktijken om zoveel mogelijk ervaring op te doen. Ik heb verschillende cursus gevolgd zoals de 4xTmethode die uitgaat van het 4xT stappenplan (Testen, Triggeren, Tapen & Trainen) en waarbij behandeling van de fascie (bindweefsel) centraal staat. Zelf hou ik erg van sporten zoals fitness, golfen en mountainbiken. Hierdoor is mijn interesse binnen de fysiotherapie ook meer gericht op sport gerelateerde klachten.

Per 1 januari 2022 heb ik de praktijken aan de Middenweg en de Dokter Lohamnstraat overgenomen van mijn vader Wieger Duif die al meer dan 40 jaar in dit vak zit. Ondernemen met de praktijken vind ik erg leuk en uitdagend om met het gehele team een mooie en gezellig sfeer te creëren en de patiënten zo goed en waar mogelijk te kunnen helpen.

Tom

Praktijk eigenaar

“Vaak moet je “buiten de box” denken.

Mijn aandachtsgebied is orthopedische en sportgerelateerde diagnostiek en behandeling van deze klachten.

Ik heb diverse nascholingen gedaan op breed gebied van dierfysiotherapie tot Podotherapie en Manuele mobilisaties Echografist en geregistreerd Golf-fysiotherapeut. Tevens behandel ik chronische peesklachten met E.P.T.E. een vrij nieuwe techniek voor deze klachtengroep.

Ik ben na alle jaren van ervaring overtuigd van hoe belangrijk het is om volle aandacht te besteden aan de herkomst van de klacht. Vaak moet je “buiten de box”  daarmee wel ten goede aan het behandelresultaat! Daarnaast is duidelijk zijn in het plan van aanpak en wat wel en niet kan worden verwacht een voorwaarde voor succes. Graag tot ziens in de praktijk!

Wieger

Algemeen fysiotherapeut

“Veelzijdige specialisatie.

Margriet is gespecialiseerd in bekkenfysiotherapie rondom de zwangerschap, Oedeemtherapie en Kinesiotaping.

Wilt meer informatie over de specialisaties van Margriet? Neem dan contact met ons op.

Margriet

Algemeen fysiotherapeut / Oedeem therapeut

“Ik zou het leuk vinden om u in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Mijn naam is Marga en ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeute. Ik heb mij gespecialiseerd in het Mulligan concept, een veilige en effectieve manier van mobiliseren voor alle gewrichten. Tevens werk ik nauw samen met de Buurtzorg, een thuiswerk organisatie die met klein team zorg levert aan huis.

Door de kleine teams zorg je voor korte communicatielijnen en is er regelmatig een afstemming tussen de zorgverleners om samen te kijken wat de beste oplossing. Het mooiste aan het vak fysiotherapie is de dagelijkse uitdaging om samen met de patient op een positieve manier te kijken waar de klachten vandaan komen, en hoe we deze het beste kunnen aanpakken. Ik zou het leuk vinden om u in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Marga

Algemeen fysiotherapeut

“Ook zonder verwijzing van een arts een afspraak maken.

Ik ben algemeen fysiotherapeut afgestudeerd in 2009 met verbijzondering dry-needling. Daarmee behandelen we o.a. nek schouder klachten, elleboog klachten, rug, heup, knie en enkel. Tevens zie ik ook veel mensen met duizeligheidsklachten (BPPD) en hoofdpijnklachten. Verder verzorg ik revalidatie en sportlessen in onze oefenzaal. U kan ook zonder verwijzing van een arts een afspraak maken.

Frank Kropf

Algemeen fysiotherapeut

“Elke keer weer probeer ik voor elke patient een passend behandelplan te maken.

Mijn naam is Mischa en ik werk meer dan 20 jaar met veel plezier als fysiotherapeut. Samen  met  collega fysio- en manueeltherapeuten wil ik de best mogelijke zorg leveren.  Ondertussen begrijp ik dat je niet alles kunt weten en dat samenwerken met collega´s, specialisten, huisartsen en  andere disciplines onmisbaar is. Ondertussen heb ik vele cursussen gedaan in mijn vakgebied. Met name rugklachten en echografie vind ik het meest interessant.  Elke keer weer probeer ik voor elke patient een passend behandelplan te maken, waardoor de `puzzel` opgelost kan worden.
Mischa

Algemeen Fysiotherapeut

“het zelfherstellend vermogen van het lichaam optimaliseren”

Onze huidige generaties bewegen, eten en ontspannen steeds slechter. Dit heeft een negatieve invloed op ons welzijn en gezondheid. Ons lichaam kan daardoor minder goed herstellen en geeft vervolgens signalen af zoals pijn, stijfheid of vermoeidheid.
Als u door mij behandeld wordt, gaan we het zelfherstellend vermogen van het lichaam optimaliseren. De pijn zal weggaan of afnemen en vervolgens gaan we aan de slag om de spieren en/of gewrichten sterker te maken, zodat u weer soepel en actief kan bewegen.
Fabian

Algemeen Fysiotherapeut

“Ik geniet van de uitdaging om samen met mijn cliënten aan hun herstel te werken.

Mijn naam is Finn Bloetjes en ik ben werkzaam als algemeen fysiotherapeut. Door de jaren heen heb ik verschillende specialisaties ontwikkeld, waaronder echografie, Shockwave therapie en medical taping. Mijn passie voor sport heeft me altijd gedreven en ik vind het dan ook geweldig om deze passie te integreren in mijn werk. Als fysiotherapeut geniet ik van de uitdaging om samen met mijn cliënten aan hun herstel te werken. Ik zie het als een waardevolle taak om samen met hen het ideale behandelplan op te stellen, waarbij ik mijn kennis en expertise combineer met hun individuele behoeften en doelen. Het geeft me voldoening om te zien hoe mijn cliënten stap voor stap vooruitgang boeken en weer kunnen genieten van een actief en pijnvrij leven.
Finn

Algemeen Fysiotherapeut

Onze praktijken.

Fysiopraktijk Heerhugowaard

Middenweg 53
1703 RB Heerhugowaard
072 5712635
info@duiffysiotherapie.nl

Fysiopraktijk Obdam

Dokter Lohmanstraat 21F
1713 TG Obdam
0226 453100
info@duiffysiotherapie.nl

Duif Fysiotherapie wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9 door 125 patiënten

Bekijk de volledige beoordeling hier